Particulier

Optie 1

Onderhandelingstraject (object reeds uitgekozen)

U staat op het punt om bijvoorbeeld een mooie auto, caravan, camper, boot of keuken te kopen bij een bedrijf of van een particulier…maar dan: Wat is een reële prijs voor het object? Wat is het object waard? Wat is de onderhandelingsruimte? Kan ik om een korting vragen en zo ja, hoeveel? Moet ik een bod doen? Is het object ergens anders wellicht veel goedkoper? U merkt het al dat diverse vragen door u hoofd spelen.

Wij begrijpen als geen ander de complexiteit en het ongemak van dit proces en zijn gespecialiseerd om dit proces voor u uit handen te nemen.

Wij zullen voor u contact opnemen met verkopende partij om de specificaties van het object door te nemen. Vervolgens wordt het onderhandelingstraject met de verkopende partij gestart. Wij onderhandelen tot de laagst mogelijke prijs, hetgeen zowel in uw voordeel, als in het voordeel van de onderhandelspecialist is. No-cure, no-pay. Eerlijk en transparant.

Het resultaat van het gesprek wordt met u besproken. Daarna heeft u de mogelijkheid om de opdracht met de verkopende partij te bevestigen tegen de overeengekomen prijs. De kosten voor de dienstverlening is op basis van No-cure, no-pay en kan het beste worden toegelicht aan de hand van een rekenvoorbeeld:

Optie 2

Zoekopdracht naar bepaald object inclusief onderhandelingstraject

U kunt ook kiezen voor het uitzetten van een zoekopdracht voor een bepaald object. U weet in grote lijnen waar u naar op zoek bent, maar heeft op dat moment niet de tijd en/of zin om zich helemaal te verdiepen in de markt en te zoeken naar het object wat het beste aansluit bij uw wensen tegen de meest voordelige prijs.

Wij zullen met uw wensen in het vizier op zoek gaan naar het juiste object. Vervolgens wordt het onderhandelingstraject met de verkopende partijen gestart. Wij onderhandelen tot de laagst mogelijke prijs, hetgeen zowel in uw voordeel, als in het voordeel van de onderhandelspecialist is. No-cure, no-pay. Eerlijk en transparant.

Het resultaat van het gesprek wordt met u besproken. Daarna heeft u de mogelijkheid om de opdracht met de verkopende partij te bevestigen tegen de overeengekomen prijs. De kosten voor de dienstverlening is op basis van No-cure, no-pay en kan het beste worden toegelicht aan de hand van een rekenvoorbeeld:

Optie 3

Aankoop door onderhandelspecialist

Het is mogelijk dat u om welke reden dan ook niet wilt dat de verkopende partij op de hoogte is van uw interesse in een bepaald object. In dat geval heeft u ook de mogelijkheid om de aankoop geheel door de onderhandelspecialist te laten verzorgen. Vervolgens kunt u het object tegen dezelfde prijs kopen van de onderhandelspecialist.

De kosten van de dienstverlening zijn afhankelijk of u het object zelf al heeft gevonden of dat u een zoekopdracht wilt uitzetten (zie optie 1 en 2).

Kiest u ervoor om het object te laten kopen door de Onderhandelspecialist (Optie 3) dan moet u de aankoopwaarde overmaken op het bankrekeningnummer NL03 RABO 0371.6039.94 alvorens de Onderhandelspecialist tot koop kan overgaan.

Aankopen vanaf minimaal 10.000 euro