Zakelijk

Als bedrijf bent u op zoek naar een bepaald product. In grote lijnen weet u wat u wilt maar u heeft op dat moment niet de capaciteit om zich te verdiepen in de markt van aanbieders. Daarnaast is het offertetraject een tijdrovende exercitie die wij u graag uit handen nemen.

Wij zullen met uw wensen in het vizier op zoek gaan naar het juiste product en diverse offertes opvragen bij verschillende aanbieders. Vervolgens wordt het onderhandelingstraject met de verkopende partijen gestart. Wij onderhandelen tot de laagst mogelijke prijs. Uiteraard zal worden geborgd dat het object aan de door u gestelde kwaliteitseisen voldoet.

Het resultaat van de gesprekken en offertes zal met u worden besproken. Daarna heeft u de mogelijkheid om de opdracht met de verkopende partij te bevestigen tegen de overeengekomen prijs. De kosten voor de dienstverlening is op basis van No-cure, no-pay. Oftewel wij brengen u niets in rekening indien u uiteindelijk besluit niet tot koop over te gaan. Bij een succesvolle aankoop hanteren wij een basisvergoeding van € 500,- te vermeerderen met 10% over het onderhandelingsresultaat (zie onderstaand rekenvoorbeeld).